Personvern og brukervilkår

Personvernserklæring og brukervilkår

Marit Letnes Media samler ikke inn personopplysninger når du besøker våre nettsider.

Nettsiden bruker informasjonskapsler, ofte kalt cookies, til å samle og generere anonym statistikk. Dette gir oss verdifull informasjon om bruk av sidene slik at vi kan optimalisere og levere en så god brukeropplevelse som mulig.

Maritletnes.no benytter seg av tredjeparts leverandører som Google. Disse tjenestene plasserer informasjonskapsler på din maskin.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler, ofte kalt cookies, er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din av nettstedet du besøker. Hensikten kan være å samle data, for å forstå bruksmønsteret på siden og forbedre brukeropplevelsen til de besøkende. De fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Når du besøker våre nettsider, anses du å samtykke til bruk av informasjonskapsler.

Hva bruker Marit Letnes Media informasjonskapsler til?
Vi bruker informasjonskapsler til å analysere besøk og bruksmønster på våre nettsider. Informasjonen hjelper oss å forstå hvordan sidene brukes, slik at vi kan gi de besøkende en så god brukeropplevelse som mulig.

Når du besøker maritletnes.no vil statistikk- og analyseverktøyet Google Analytics plassere informasjonskapsler på din datamaskin. Disse har som formål å innhente statistikk og sikre sidene mot hackerangrep.

Vi har aktivert IP-anonymisering i Google Analytics, slik at statistikken ikke kan spores tilbake til deg.

Informasjonskapslene som benyttes på våre sider har følgende navn:

  • Google Analytics
    _ga
    _gat
    _gid

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser
Her kan du lese om hvordan du kan administrere informasjonskapsler i din nettleser.

Kontaktinformasjon

Marit Letnes Media AS
Organisasjonsnummer: 916 492 049
Daglig leder: Marit Letnes
E-postadresse: heia[krøllalfa]maritletnes.no
Tlf: 907 91 609

Dersom du har spørsmål til eller kommentarer om hvordan personopplysninger dine behandles, eller til denne personvernerklæringen, vennligst ta kontakt med oss på heia[krøllalfa]maritletnes.no.

Dersom du har klager på hvordan personopplysningene dine behandles, kan du melde dette inn til Datatilsynet. Hvordan du klager til Datatilsynet kan du lese om på deres nettsider her.

Vi setter pris på om du kontakter oss direkte først, så vi kan få muligheten til å gå gjennom rutiner og din konkrete sak på forhånd.

Denne personvernerklæringen er skrevet i tråd med det nye europeiske lovverket General Data Protection Regulation (GDPR), på norsk “Personvernforordningen”. Inntil det foreligger en offisiell norsk oversettelse av GDPR, vil vi i det følgende referere til den engelske versjonen av den offisielle loven fra EU, som du finner her: REGULATION (EU) 2016/679 OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL (i det følgende referert til som “GDPR”).

HVEM SOM BEHANDLER PERSONOPPLYSNINGENE

Det er Marit Letnes Media AS, ved eier og daglig leder Marit Letnes, som er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.